WIKF Sweden sommarläger 3-5 juni 2022
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Tibble
Karateklubb i Täby
Bli medlem i Tibble Karateklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Tibble karateklubb i Täby

Karate är en sport där man får chansen att utveckla styrka, kondition, koordination, balans och smidighet i sin egen takt. Karate handlar lika mycket om mental som fysisk träning och ger en naturligt ökad koncentrationsförmåga, respekt för sina medmänniskor och en bättre självkänsla – komponenter som man har glädje av hela livet och inte minst i skolan eller på jobbet. Vi vänder oss till dig som vill träna Karate i Täby och välkomnar alla intresserade från 6 år och uppåt. Det finns alltså ingen övre åldersgräns.

 

Vi är idag hundratals medlemmar som tränar regelbundet varje vecka i sal 3,4 och 6 i Tibblehallen, Täby.

 

Traditionell karate
Vi tränar en stil som heter Wado Ryu som är en av de fyra stora karatestilarna i världen.
Wado Ryu är Japanska och betyder "freden och harmonins väg". Stilen har sin grund i Japan och Yoshinryu Ju Jutsu. läs mer

 

Intensiv och omväxlande träning
Vi har intensiva pass med kondition, balans och fysisk träning. Vårt fokus är på traditionell karate med anpassning till individens unika behov och förutsättningar. Våra tränare är dokumenterat erfarna och har utövat karate i många år.

 

Snabblänkar

Kontakt 

Allmänna frågor: info@tibblekarate.se
Kontaktperson: Pierre Grönskog telefon 0707-68 68 68

Påsklov v15 måndag 11 till och med måndag 18 april 2022
2022-04-05 08:24
Hej alla karatekas!
 
Nästa vecka är det påsklov för alla Täby skolor. Då är även karateträningen för barn och ungdomar pausad, fr.o.m. måndag 11 april t.o.m. måndag 18 april. Träning sker åter enligt ordinarie schema från tisdag 19 april.
 
Vuxengrupperna har påsklovsträning måndag 11 april och onsdag 13 april kl 19-20.30 för alla vuxna karatekas. Vi tränar i Sal 3. Övriga dagar och tider är det stängt. Ungdomar från 13 år och uppåt som vill och kan träna med vuxna är välkomna måndag och onsdag.
 
Med vänlig hälsning,
Michael Öberg, 7 dan
Chefsinstruktör
Tanto-dori, Idori, Tachidori träning för svartbälten inom WIKF Sweden
2022-03-18 18:47
Tibble Karateklubb inbjuder alla svartbälten inom WIKF Sweden till Tanto-dori, Idori, Tachidori träning ett antal söndagar under våren.
 
Dessa avancerade tekniker är viktig del av vårt graderingssystem till högre svartbältes-grader (2-5 dan). Träningen genomförs i direkt anslutning till tidigare annonserade extra kata-träningar.
 
Boka därför in följande söndagar kl 12-13.30:
Nu på söndag 20 mars, därefter 10 april, 22 maj och 29 maj.
 
Välkommen!
Michael Öberg, 7 dan
Chefsinstruktör
BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen