Viktig information om terminsstart måndag 10 januari
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Tibble
Karateklubb i Täby
Välkommen till Tibble karateklubb i Täby

Karate är en sport där man får chansen att utveckla styrka, kondition, koordination, balans och smidighet i sin egen takt. Karate handlar lika mycket om mental som fysisk träning och ger en naturligt ökad koncentrationsförmåga, respekt för sina medmänniskor och en bättre självkänsla – komponenter som man har glädje av hela livet och inte minst i skolan eller på jobbet. Vi vänder oss till dig som vill träna Karate i Täby och välkomnar alla intresserade från 6 år och uppåt. Det finns alltså ingen övre åldersgräns.

 

Vi är idag hundratals medlemmar som tränar regelbundet varje vecka i sal 3,4 och 6 i Tibblehallen, Täby.

 

Traditionell karate
Vi tränar en stil som heter Wado Ryu som är en av de fyra stora karatestilarna i världen.
Wado Ryu är Japanska och betyder "freden och harmonins väg". Stilen har sin grund i Japan och Yoshinryu Ju Jutsu. läs mer

 

Intensiv och omväxlande träning
Vi har intensiva pass med kondition, balans och fysisk träning. Vårt fokus är på traditionell karate med anpassning till individens unika behov och förutsättningar. Våra tränare är dokumenterat erfarna och har utövat karate i många år.

 

Snabblänkar

Kontakt 

Allmänna frågor: info@tibblekarate.se
Kontaktperson: Pierre Grönskog telefon 0707-68 68 68

Träning med Omar Ahmedin
2022-01-20 15:42
Omar Ahmedin

Omar Ahmedin kommer att vara gästtränare hos oss lördag den 5 februari kl. 10.00-12.30

Omar är tränare på RIG Karategymnasiet och är en mycket uppskattad tränare.

 

Välkomna!

Pierre Grönskog 5 Dan

Ordförande Tibble Karateklubb

Schemaändring för den avancerade vuxengruppen
2022-01-11 13:40
Den avancerade vuxengruppen tränar tillsvidare enligt följande:
  • 1 Kyu till Dan Måndag 20.00, Torsdag 19.00 och Lördag 11.00
  • 4 Kyu till 2 Kyu Onsdag 20.00 och Lördag 11.00
Tibble Karateklubb
Terminsstart Tibble Karateklubb måndag 10 januari
2022-01-09 14:49

Terminsstart Tibble Karateklubb Måndag 10 januari

 

God fortsättning på det nya året!
 
Nedan följer information, vänligen läs hela inlägget. Motsvarande information finns på hemsidan och kommer att mailas ut till respektive grupp som är berörd.
 
Imorgon måndag 10 januari är det terminsstart i Tibble Karateklubb för både barn och ungdomar och vuxna. Se schema och info på www.tibblekarate.se.
 
Då det är omfattande smittspridning (Covid) så finns en även del nya restriktioner och riktlinjer som vi har att följa. Förutom allmänna råd som alla människor har att förhålla sig till, som att INTE träna om man har symtom, att följa instruktörernas instruktioner och tvätta/sprita händerna osv., så finns några ytterligare som gäller karateträningen i Tibblehallen. Är ni osäkra fråga er instruktör.
 
Det finns restriktioner på antal deltagare i Tibblehallens lokaler vid träning för grupper med de som är födda 2001 eller tidigare, dvs som är 20 år fyllda under 2021 eller äldre.
I sal 3a är det max 17 deltagare, hela sal 3 max 34 st, sal 6 12 st och sal 4 18 st. För vuxengrupperna så är det instruktören som säkerställer att vi håller oss inom max-antalet. Restriktionerna gäller inte barn- och ungdomsgrupperna.
 
Vidare så kommer den avancerade vuxengruppen träna tillsvidare enligt följande: A1 (1 Kyu till Dan) Måndag 20.00, Torsdag 19.00, Lördag 11.00. A2 (4 Kyu till 2 Kyu) Onsdag 20.00 och Lördag 11.00.
 
Nybörjare vuxna och mellangruppen vuxna tränar enligt vanligt schema.
Barn och ungdomsgrupperna tränar som vanligt enligt schemat.
 
Under kommande vecka 10-16 januari står det en byggnadsställning i Sal 3, som kommer begränsa möjligheten och ytan till träning ytterligare. Instruktörerna bedömer om träningen kan genomföras på ett säkert sätt pga detta, om inte så får instruktören besluta att träningen ställs in. Enligt Täby Kommun kommer byggnadsställningen tas bort under veckan.
 
Välkommen till en ny karate-termin!
 
Michael Öberg, 7 dan
Chefsinstruktör
 
 
Restriktioner gäller för de födda 2002 och äldre står det på Täby kommuns hemsida.
Ladda ner medlemsappen