SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Tibble
Karateklubb i Täby
Bli medlem i Tibble Karateklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Tibble karateklubb i Täby

Karate är en sport där man får chansen att utveckla styrka, kondition, koordination, balans och smidighet i sin egen takt. Karate handlar lika mycket om mental som fysisk träning och ger en naturligt ökad koncentrationsförmåga, respekt för sina medmänniskor och en bättre självkänsla – komponenter som man har glädje av hela livet och inte minst i skolan eller på jobbet. Vi vänder oss till dig som vill träna Karate i Täby och välkomnar alla intresserade från 6 år och uppåt. Det finns alltså ingen övre åldersgräns.

 

Vi är idag hundratals medlemmar som tränar regelbundet varje vecka i sal 3,4 och 6 i Tibblehallen, Täby.

 

Traditionell karate
Vi tränar en stil som heter Wado Ryu som är en av de fyra stora karatestilarna i världen.
Wado Ryu är Japanska och betyder "freden och harmonins väg". Stilen har sin grund i Japan och Yoshinryu Ju Jutsu. läs mer

 

Intensiv och omväxlande träning
Vi har intensiva pass med kondition, balans och fysisk träning. Vårt fokus är på traditionell karate med anpassning till individens unika behov och förutsättningar. Våra tränare är dokumenterat erfarna och har utövat karate i många år.

 

Snabblänkar

Kontakt 

Allmänna frågor: info@tibblekarate.se
Kontaktperson: Pierre Grönskog telefon 0707-68 68 68

Uppsamlingsgradering söndag 25 sept. kl 12-14 i sal 3
2022-09-18 14:35
Ni som var sjuka eller hade förhinder vid vårlägret och därför inte kunde gradera då, har möjlighet att gradera Söndag 25 september kl 12-14, i sal 3, registrering kl 11-12 i klubbrummet.
 
Kravet är minst 6 månader sedan förra graderingen. För de till orange-bälte och uppåt ska dessutom ha ett godkännande från sin tränare för att få gradera. Prata med er tränare på ordinarie träningen i kommande vecka.
 
Uppsamlingsgradering till röd-vitt och rött bälte för barngrupperna 6-7, 8-10 år kommer att ske på ordinarie träning, prata med era tränare.
 
Lyckat till!
Michael Öberg, 7 dan
Chefsinstruktör
Mini-läger Kumite (fighting-träning) med Omar Ahmedin, Lördag 17 september kl 10-14
2022-09-12 19:54

Mini-läger Kumite (fighting-träning) med Omar Ahmedin, Lördag 17 september kl 10-14

Nu på lördag 17 september kl 10-14 kommer Omar Ahmedin till Tibble Karateklubb för ett mini-läger Kumite (fighting-träning) för alla vuxna samt ungdomar från 13 år som kan träna med vuxna
OBS det är för alla grader redan från kl. 10.00. Minilägret avslutas kl 14.00. Kan man endast vara med på fm går det också bra.
 
Välkomna!
Michael Öberg, 7 dan
Chefsinstruktör
Graderingsträning samt extra kataträning för vuxna
2022-09-05 20:40
Graderingsträning samt extra kataträning för vuxna nu till helgen lördag och söndag 10-11 September
Tibble Karateklubb inbjuder alla vuxna och ungdomar från 13 år inom WIKF Sweden till graderingsträning lördag 10 september. De med rött-grönt för gradering till gult-blått tränar kl 10-11. De med blått-svart för gradering till brunt och svart tränar kl 11-12.30.
Dessutom inbjuder vi alla vuxna och ungdomar till extra kataträning på söndag 11 september. Mellan kl 09.30-11 tränar vi Pinan Kata, mellan kl 10.30-12 tränar vi avancerade Wado kata.
Välkomna!
 
Michael Öberg, 7 dan
Chefsinstruktör
WIKF Sweden och Tibble Karateklubb
BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen