WIKF Sweden vårläger 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Tibble
Karateklubb i Täby
Välkommen till en karateklubb för hela familjen!

Karate är en sport där man får chansen att utveckla styrka, kondition, koordination, balans och smidighet i sin egen takt.

Karate handlar lika mycket om mental som fysisk träning och ger en naturligt ökad koncentrationsförmåga, respekt för sina medmänniskor och en bättre självkänsla – komponenter som man har glädje av hela livet och inte minst i skolan eller på jobbet. Vi välkomnar alla intresserade från 6-100 år!

 

Vi tränar en stil som heter Wado Ryu som är en av de fyra stora karatestilarna i världen.
Wado Ryu är Japanska och betyder "freden och harmonins väg". Stilen har sin grund i Japan och kombinerar traditionell karate med tekniker och influenser från Shindo Yoshinryu Ju Jutsu.

Intensiv och omväxlande träning

Vi har intensiva pass med kondition, balans, fysisk träning och med fokus på traditionell karate och med anpassning till individens unika behov och förutsättningar, varvat med influenser även från andra sporter och budostilar. Våra tränare är dokumenterat erfarna och har utövat karate i många år. Vi satsar mycket på att värna om såväl instruktörernas utveckling som utövarens utveckling.

 

Tibble Karateklubb är godkänd av Svenska Riksidrottsförbundet och tillhör Svenska Karateförbundet. Klubben tillhör även stilorganisationen Wado International Karate-Do Federation WIKF. Hör gärna av dig om du har några frågor.

 

SNABBLÄNKAR