Hoppa till sidans innehåll

Nybörjare


Välkommen till en karateklubb för hela familjen!

Karate är en sport där man får chansen att utveckla styrka, kondition, koordination, balans och smidighet i sin egen takt.

Karate handlar lika mycket om mental som fysisk träning och ger en naturligt ökad koncentrationsförmåga, respekt för sina medmänniskor och en bättre självkänsla – komponenter som man har glädje av hela livet och inte minst i skolan eller på jobbet. Vi välkomnar alla intresserade från 6-100 år!

Traditionell karate

Vi tränar en stil som heter Wado Ryu som är en av de fyra stora karatestilarna i världen.
Wado Ryu är Japanska och betyder "freden och harmonins väg". Stilen har sin grund i Japan och kombinerar traditionell karate med tekniker och influenser från Shindo Yoshinryu Ju Jutsu.

Intensiv och omväxlande träning

Vi har intensiva pass med kondition, balans, fysisk träning och med fokus på traditionell karate och med anpassning till individens unika behov och förutsättningar, varvat med influenser även från andra sporter och budostilar. Våra tränare är dokumenterat erfarna och har utövat karate i många år. Vi satsar mycket på att värna om såväl instruktörernas utveckling som utövarens utveckling.

Godkänd och organiserad

Tibble Karateklubb är godkänd av Svenska Riksidrottsförbundet och tillhör Svenska Karateförbundet. Klubben tillhör även stilorganisationen Wado International Karate-Do Federation WIKF. Hör gärna av dig om du har några frågor.

Uppdaterad: 05 SEP 2018 23:11 Skribent: Robin Siri
E-post: Adressen Gömd

Wado International
Karate-Do Federation

www.wikf.com


Besök vår
facebooksida


Medlem i Svenska
Karateförbundet


Medlemsklubb
WIKF Sweden

www.wikf.se


Shopen

Öppettider

Måndagar kl. 19.00-20.00
Onsdagar kl. 19.00-20.00

Plats
Klubbrummet

Postadress:
Tibble KK - Karate
Pierre Grönskog, Solsta 6
18695 Vallentuna

Besöksadress:
Tibblehallen, sal 3 och 4, Attundavägen 5-7
18334 Täby

Kontakt:
Tel: 0707686868
E-post: This is a mailto link

Se all info