Hoppa till sidans innehåll

Terminsavslut lördag 13:e juni kl. 11-12 i Skavlöten

06 JUN 2020 08:58
Läs hela meddelandet!
  • Uppdaterad: 06 JUN 2020 08:58

Tibble Karateklubb bjuder in samtliga medlemmar till läger i Skavlöten lördag 13:e juni kl 9-11, följt av gradering kl 11-12 för de som idag har vitt, rödvitt, rött eller gulvitt bälte. Möjlighet att gradera erbjuds för de som deltagit regelbundet under terminen så de hunnit lära sig sina tekniker, samt betalt terminsavgiften.

Vi håller lägret utomhus i Skavlöten. Skulle regnet vräka ner har vi söndag 14:e juni som reservdag.
Vi har på oss gi (karatedräkt) - gäller särskilt de som ska gradera. För er som graderar första gången: kom ihåg att sy fast klubbmärke på dräkten, och att inhandla graderingsbok. Märken och graderingsböcker finns att köpa i anslutning till träningen tisdag och torsdag nästa vecka, samt vid registreringen lördag morgon.

Du anmäler dig genom att maila eller sms:a Helena Höglund (This is a mailto link, tel 070-3327909). Ange namn, och om du/ditt barn ska gradera, nuvarade bältesfärg. Betalning sker till Swish 123 511 27 35 (Tibble karateklubb). Du kan även anmäla dig på plats i Skavlöten lördag morgon mellan 8.00-8.30.

Kostnad endast läger: 100 kr.
Gradering och läger: 400 kr.
Graderingsbok 200 kr.
Klubbmärke: 50 kr
Bälte 50 kr (för de som klarat sin gradering).

Det kommer finnas korv och festis till alla barn.

För att vi över huvud taget ska kunna genomföra lägret i enlighet med rådande restriktioner måste vi ha en logistik utöver det vanliga. Vi ber er därför att nogsamt följa våra anvisningar i samband med registrering, gruppindelning och korvätning, samt att anmäla er så snart som möjligt så vi kan planera efter hur många som beräknas komma.

Under lägret kommer vi dela in oss i grupper i bältesordning så att vi inte blir för många. Vi uppskattar att ni föräldrar hjälper till genom att hålla avstånd - särskilt vid början då det kommer vara många i rörelse på samma plats.

De barn, ungdomar och vuxna som har högre bälten kan tyvärr inte gradera nu, då det krävs att vi haft möjlighet att träna partekniker med kontakt, och att ordinarie tränare givit sitt godkännande. Dessa får gradera senare när vi har möjlighet att träna med kontakt i dojon igen.

OBS!! Om det blir för stor trängsel och vi INTE kan upprätthålla riktlinjer, restriktioner och regler, t.ex. om att hålla avstånd och undvika trängsel, SÅ KOMMER LÄGRET ATT AVBRYTAS OMEDELBART!

Välkomna!
Michael Öberg, 6 dan
Chefsinstruktör
Tibble Karateklubb och WIKF Sweden
Skribent: Robin Siri
E-post: Adressen Gömd

Wado International
Karate-Do Federation

www.wikf.com


Besök vår
facebooksida


Medlem i Svenska
Karateförbundet


Medlemsklubb
WIKF Sweden

www.wikf.se


Shopen

Öppettider

Måndagar kl. 19.00-20.00
Onsdagar kl. 19.00-20.00

Plats
Klubbrummet

Postadress:
Tibble KK - Karate
Pierre Grönskog, Solsta 6
18695 Vallentuna

Besöksadress:
Tibblehallen, sal 3 och 4, Attundavägen 5-7
18334 Täby

Kontakt:
Tel: 0707686868
E-post: This is a mailto link

Se all info