Hem‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

INFO INFÖR TERMINSTART HT 2014

skickad 14 aug. 2014 02:54 av Michael Öberg   [ uppdaterad 17 aug. 2014 01:52 av Tibble Karateklubb ]

Nu är det snart dags för terminsstart i Tibble Karate Klubb!

Uppstart nästa vecka, v34, från måndag 18 aug enligt ordinarie schema. Tider och gruppindelning är desamma som förra terminen.

Nybörjarintagning, både för vuxna och barn, sker också med början nästa vecka, v34, och pågår under aug och september. Alla nyfikna och intresserade är hjärtlig välkomna att provträna gratis under 2 veckor.

Under höstterminen kommer många spännande saker ske. Förutom vår traditionella karate-träning 5 dagar per vecka, erbjuder vi som vanligt specialträning för tävlingsintresserade ungdomar och vuxna, under veckorna och på helgerna. Vi kommer ha olika gäst instruktörer under hösten. För tävlingsgruppen har vi en intensiv höst med många tävlingar i Sverige, lämpade för både nya tävlande och mer avancerade. Våra elittävlanden kommer dessutom vara med på WIKF EM i Cypern i början av oktober och Svenska Mästerskapet (SM) i Sundsvall i november. Höstterminens absoluta höjdpunkt är som vanligt Vinterlägret med WIKF World Chief Instructor Sensei Jon Wicks, 8 Dan, i början av december, en intensiv helg med både Dan- och Kyu-graderingar som absoluta kulmen.

Vi har även denna termin en Tai-Chi/Meditationsgrupp på söndagar, i Tibblesalen, Tibble Kyrka, kl 18.00-19.30. Insläpp vid nedre ingången mot Tibbleskolans parkering från 17.45. Vi träffas första gången för terminen sön 24 augusti. Alla tidigare OCH nya utövare är varmt välkomna! Inga förkunskaper krävs, kom som ni är, ledig klädsel anbefalls.

Välkomna till en ny termin och väl mött nästa vecka!

Michael Öberg, 6 Dan
Chefinstruktör
Tibble Karate Klubb och WIKF Sweden