Välkommen till en seriös karateklubb!

Vi vänder oss till dig som vill träna Karate i Täby och som vill utöva en växande budoform med fokus på en hög och seriös nivå på träningarna. Vi välkomnar alla intresserade från 6-100 år och ser gärna att man som medlem har ambitioner med såväl sin träning som personliga utveckling.

Vi är idag ca 450 medlemmar i Tibble Karateklubb som tränar regelbundet varje vecka i sal 3 och 4 i Tibblehallen i Täby.

Traditionell karate
Vi tränar en stil som heter Wado Ryu som är en av de fyra stora karatestilarna i världen.
Wado Ryu är Japanska och betyder "freden och harmonins väg". Stilen har sin grund i Japan och Yoshinryu Ju Jutsu men har även influenser från Aikido.

Intensiv och omväxlande träning
Vi har intensiva pass med kondition, balans, fysisk träning och med fokus på traditionell karate och med anpassning till individens unika behov och förutsättningar, varvat med influenser även från andra sporter och budostilar. Våra tränare är dokumenterat erfarna och har utövat karate i många år. Vi satsar mycket på att värna om såväl instruktörernas utveckling som utövarens utveckling.

Uppdaterad: 08 SEP 2018 18:16 Skribent: Almqvist

Wado International